Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret fra den dag pakken bliver leveret. Ønsker man at sende varen retur skal man kontakte os på contact@si-kestudio.com og sende varen retur senest 14 dage efter pakken er leveret.

Varens stand efter returnering:

Når vi har modtaget varen vurderer vores team om kvaliteten af tøjet er blevet forringet. Er den det hæfter man selv for forringelsen af varens værdi. Varen kan blive prøvet på som man ville gøre det i en fysisk butik og ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen bliver betragtet som brugt og er af forringet værdi, vil dette betyde at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det udelukkende Si-KÉ studios som vurderer varens egentlige værdi efter returnering af varen.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret i henhold til den danske købslov. Vores reklamation vil gælde for fejl i materiale eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængigt af den specifikke situation. Reklamationen gælder ikke ved forkert eller dårlig betjening af produktet.

Reklamation ved fejl på produktet skal meddeles til Si-KÉ studios i rimelig tid efter modtagelse af varen.

Si-KÉ studios dækker returomkostningerne i et rimeligt omfang.